Térítési díjak

2Lágy kontaktlencsék
A lágy kontaktlencse 1961 óta létezik, ma már sok milló ember használja világszerte.
3A kontaktlencsék fő fajtái:
[
Kemény kontaktlencsék (PMMA lencsék és gázáteresztő kemény lencsék)
Lágy kontaktlencsék
]
3A lágy kontaktlencsék
Ezek manapság a legelterjedtebben használt kontaktlencsék, a lencseviselők 98 %-a lágy lencsét használ.
A lágy kontaktlencsék kényelmesen és komfortosan viselhetők, a szemet nem irritálják. Általában (főleg rövidlátóknál) jobb látást biztosítanak a szemüvegnél.
A kontaktlencsék a viselés során szennyeződnek, a könnyből, a környezetből szennyeződések kerülnek a lencse felszínére. Ezért szükséges a napi tisztítás, a gyakori lencse-csere.
Manapság a gyakori cseréjű lencsék (havi, két hetes, napi) a legelterjedtebbek.
A leghigiénikusabb az eldobható, egyszerhasználatos lencse, de viszonylag magas ára miatt hazánkban ez még kevéssé terjedt el. A páciensek túlnyomó többsége (nálunk és világszerte) havi cseréjű lencsét visel.
Az utóbbi években rendkívül elterjedt az úgynevezett szilikon-hidrogél lencsék használata. Ezek nagyon magas oxigén-áteresztésű, kevéssé szennyeződő lencsék, kiszáradásra sokkal kevésbé hajlamosak, mint a hagyományos anyagból készült lencsék. Valószínű, hogy a közeljövőben a szilikon-hidrogél lágy kontaktlencsék válnak általánossá.
3Cégünk által forgalmazott lágy kontaktlencsék
Orvosi rendelőinkben kontaktlencse specialista szemész szakorvos és optometrista illeszt kontaktlencsét.
Rendelőinkben minden hazánkban forgalomban lévő kontaktlencse típus elérhető, így biztosítjuk az ideális kontaktlencsét pácienseink számára.
!Cégünk csak márkás lencséket forgalmaz. Nem foglalkozunk ellenőrizetlen gyártótól származó, vagy egyéb, nem bevált kontaktlencsék illesztésével.
!Szakmai színvonalunk fenntartása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a következő szabályokra:
[
Kontaktlencsét csak saját szakvizsgálat, vagy kontaktológus szakember javaslata alapján szabad kiadni a páciens számára.
Kontaktlencse csak eredeti, bontatlan csomagolásban adható ki, magyar nyelvű tájékoztatóval.
]
!Pácienseink szemét rendszeresen ellenőrizzük, így tudjuk garantálni szemük egészségét, a panaszmentes és komfortos kontaktlencse használatot.

3A kontaktlencsékről

A kontaktlencse a szem felszínére illesztett optikai lencse, mely a hibás látást hasonlóan korrigálja, mint a szemüveg.